Cele mai importante avantaje ale tehnologiei SureSmile

30 mart. 2018

Cele mai importante avantaje ale tehnologiei SureSmile

 

 

1. Timpul alocat tratamentului este redus considerabil

Prin intermediul computerului, putem controla deplasarea dintilor, ceea ce ne permite să eliminăm etape ale tratamentului. Se scurteaza astfel timpul alocat de obicei si se reduce substanțial numărul de programari necesare în tratamentul convențional.

2. Precizia înseamnă viteză

SureSmile reduce durata tratamentului cu pana la 30%. Prin tehnologia 3D este posibilă, pentru prima dată, simularea mai multor opțiuni înainte de începerea efectivă a tratamentului. In acest fel, planificăm pentru fiecare caz în parte, strategia optimă de tratament care sa conduca la rezultatul dorit.

3. Mai puțină durere

Bracket-urile cu fricțiune redusă facilitează o repoziționare a dinților mai rapidă și mult mai blândă.

 

SureSmile pas-cu-pas

Pasul 1: Diagnoza

Înainte ca tratamentul să înceapă, dinții tăi vor fi examinați în detaliu astfel încât să putem întocmi un plan de tratament complet individualizat care să răspundă nevoilor tale.

Pasul 2: Scanarea

La începutul tratamentului dinții vor fi scanați cu ajutorul SureSmile OraScanner sau cu un tomograf volumetric 3D. Amprenta 3D va fi realizată, ulterior, într-un laborator digital.

 

Pasul 3: Planul de tratament

Pentru a obține designul digital vom folosi softul de tratament 3D SureSmile, astfel încât întreaga procedură de tratament să poată fi simulată pentru deplasarea fiecărui dinte în parte.

 

Pasul 4: Roboții îndoaie arcurile

Ultima etapă este aceea în care roboții de ultimă generație SureSmile vor îndoi arcurile ortodontice, in acord cu planul prestabilit si customizat pe dantura ta.

Este bine de știut că aceste „fire inteligente” sunt cele mai eficiente dintre toate arcurile utilizate la ora actuală, în ortodonție.

 

De ce să alegi SureSmile:

  • Scurtarea duratei de tratament cu 30%
  • Precizie
  • Fără durere
  • Mai puține vizite la cabinet
  • Predictibil
  • Plan de tratament individualizat
  • Este potrivit pentru toate tipurile de anomalii dento-maxilare
  • Disponibil atât pentru aparatele metalice, cât și pentru cele ceramice

Leave a Comment