Damon – designerul zâmbetului

30 mart. 2018

Damon – designerul zâmbetului

Aparatul dentar este fundatia, insa sistemul Damon este „designerul” zâmbetului:

Ortodonții care au competențele necesare pentru a folosi sitemul Damon, așa cu este și Dr. Marinela Bănică, combină trei componente-cheie, care, atunci când sunt folosite împreună, oferă pacientului un tratament mai rapid, mai puține vizite la cabinet, confort sporit și rezultate consistente, de înaltă calitate.

  • Bracket-urile Damon sunt auto-ligaturante, eliminând astfel necesitatea legăturilor elastice sau metalice. Cu bracket-urile Damon poți experimenta tratamentul ortodontic, făra strângerea sau ajustarea arcurilor.
  • Arcurile Damon de ultimă tehnologie sunt mult mai ușoare și pentru că „au memorie”, deplasează dinții in poziția dorită, mult mai repede și necesită mult mai puține ajustări (ceea ce înseamnă mai puține vizite la cabinet).
  • Damon este o abordare cu totul nouă care, dovedita clinic, aliniază dinții și imbunătățește considerabil estetica facială – de obicei, fără extracții sau expansiuni palatinale rapide.

Aparatele dentare tradiționale necesită purtarea elasticelor, iar acest lucru determină frecare și presiune, ceea ce face ca tratamentul să fie mai lent și mai puțin confortabil. Bracket-urile Damon folosesc un mecanism glisant pentru a ține firul, ceea ce permite o mișcare mai liberă a dinților, mai rapida și mai confortabila.

Sistemul Damon este proiectat astfel încât să fie discret și să poată fi curățat cu ușurință. Fără legăturile elastice care atrag și colectează placă bacteriană, igiena dentară în timpul tratamentului cu Damon este ușor de întreținut.

Un foarte mare plus este faptul că, pentru pacienții preocupați de imagine, sistemul Damon este disponibil și în varianta cu bracket-uri ceramice: Damon Clear.

Leave a Comment