Invisaglin

30 mart. 2018

Invisaglin

* Ortodontul dumneavoastră vă va face radiografii, fotografii şi mulaje ale dinţilor, pe care Invisalign le va folosi pentru a crea o imagine tridimensională digitală a dintilor dvs. Din aceste imagini, medicul dumneavoastră va schiţa un plan precis de tratament, inclusiv mişcările exacte ale dinţilor dumneavoastră. Folosind aceeaşi tehnologie, ortodontul va putea să vă arate o reprezentare virtuală a modului în care se vor mişca dinţii dumneavoastră, cu fiecare etapă a tratamentului.

* Pe baza planului de tratament personalizat, sunt create apoi o serie de gutiere la comandă, făcute dintr-un plastic neted, confortabil, fără BPA care nu vă vor irita obrajii şi gingiile, aşa cum fac, deseori, aparatele metalice tradiţionale. Pe măsură ce purtaţi fiecare set de gutiere, dinţii dumneavoastră încep uşor şi treptat să treacă la locurile lor. Şi pentru că sunt invizibile, majoritatea oamenilor nici măcar nu vor observa că le purtaţi.

* La aproximativ două săptămâni, veţi începe să purtaţi un nou set de gutiere care vă ajuta să avansaţi in următoarea etapă a tratamentului dumneavoastră. Pentru a vă monitoriza progresul, veţi avea şi controale ocazionale, de obicei, doar din şase, în şase săptămâni. În fiecare etapă, veţi putea vedea cât de aproape sunteţi de noul zâmbet.

* Tratamentul durează, în general, aproximativ un an pentru adulţi, desi fiecare caz este unic. Pentru adolescenţi, durata tratamentului este comparabilă cu aceea a aparatului fix, dar pentru că dinţii dumneavoastră nu vor fi acoperiţi de sârme şi bracket-uri, veţi putea vedea îmbunătăţirea mult mai curând.

* Pentru cele mai bune rezultate ar trebui să purtaţi gutierele 20, până la 22 de ore pe zi, pe durata întregului tratament.

* Tratamentul Invisalign este, de asemenea, ideal şi pentru programul dumneavoastră încărcat, fiind necesare mai puţine vizite la cabinetul dentar (aproximativ din şase, în şase săptămâni).

Leave a Comment