Top 3 tratamentele ortodontice vedetă

Top 3 tratamentele ortodontice vedetă

Actualmente, există o gamă extrem de variată de aparate ortodontice:  mobile, funcționale, clasice vestibulare, ceramice, linguale sau invizibile, fiecare având utilitatea sa. Ca potențial pacient, e destul de simplu să fii confuzat de terminologia de specialitate dar în același timp e foarte simplu și să ceri opinia unui specialist în domeniu.

Un bun medic ortodont ar trebui sa aibă suficiente cunoștințe de specialitate, astfel încât, să poată lua în considerare toate posibilitățile, bazându-se pe variabile cum ar fi: vârsta, diferitele dezechilibre în dezvoltarea maxilarului, diferențe ale dimensiu nii dinților, s.a.m.d. . Un specialist în ortodonție este acela care știe ce tratament să folosească și când, ghidând pacientul înspre a lua cea mai bună decizie, pentru a se putea ajunge la cele mai bune rezultate iar planul de tratament nu trebuie să fie cel mai bun pentru confortul medicului, ci întoatdeauna pentru cel al pacientului.

Având în vedere progresele care s-au făcut în domeniu, putem asocia cu certitudine noțiunea de cofort cu tratamentele ortodontice. Mai jos veți găsi trei dintre cele mai eficiente modalități în corectarea anomaliilor dento-maxilare, disponibile în prezent:

Invisalign:

Acest tratament ortodontic discret, este o bună opțiune pentru pacienții care își doresc un aparat dentar invizibil. Sunt realizate din material plastic și sunt complet detașabile, ceea ce înseamnă că vei putea mânca fără ca aparatul să te incomodeze în vreun fel , fiind deasemena și foarte ușor de curățat iar comparativ cu tratamentul tradițional, este și mai confortabil. Invisalign înbunătățește deasemenea și starea de sănătate a gingiilor și de aceea este ideal pentru cei care suferă de inflamarea gingiilor din cauza nealinierii dinților.

Damon Safir:

Tratamenul cu Damon este în aparență asemănător cu cel tradițional, dar oferă o multitudine de alte beneficii. Prima caracteristică pe care pacientul o va observa este faptul că nu este la fel de voluminos iar acest lucru reduce șansele ca resturile de mâncare să rămână blocate între bracketi, sporindu-se confortul. Dacă este necesar, sunt mult mai ușor de ajustat. Există posibilitatea să se opteze pentru tratament Damon complet invizibil iar asta presupune doar un cost suplimentar modic.

SureSmile Lingual:

În momentul de față pacienții ne cer tratamente cu rezultate previzibile, mai rapide și dacă se poate, invizibile. Modalitatea de tratament care poate satisface această cerere întrunind toate criteriile menționate mai sus, este SureSmile Lingual.

SureSmile nu este doar un sistem care ne permite să stabilim cu precizie poziția finală a dinților încă de la începutul tratamentului, ci reprezintă și o opțiune de tratament care ne facilitează atingerea obiectivului dorit într-un timp foarte scurt, cu o foarte mare eficiență.

Contactează specialistul ORTHinstitute pentru a afla mai multe informații despre tratamentele de mai sus sau despre tratamentul perfect pentru tine!

Leave a Comment