ADOLESCENȚA- O PERIOADA IDEALĂ PENTRU ÎNCEPEREA TRATAMENTULUI ORTODONTIC

16 sept. 2015

ADOLESCENȚA- O PERIOADA IDEALĂ PENTRU ÎNCEPEREA TRATAMENTULUI ORTODONTIC

1

Anii adolescenței reprezintă o perioadă de dezvoltare atât din punct de vedere social, emoțional, dar și fizic. Acestă perioada reprezintă un moment excelent pentru a urma un tratament ortodontic, deoarece maxilarele unui adolescent sunt în continuă creștere și receptivitatea la tratament este mare. La ORTHOexclusive suntem bucuroși să tratăm pacieții adolescenți și avem experiența și expertiza neceasare pentru a corecta multitudinea problemelor ortodontice existente.

Adolescenții se pot bucura de o varietate de opțiuni și metode inovatoare.

Oferim diferite tipuri de aparate dentare, inclusiv bracket-uri tradiționale de metal și ceramică, însă recomandăm adolescenților aparatele invizibile și transparente. Acestea corectează anomaliile dento-maxilare cu un impact minim la nivel vizual.

Zâmbete frumoase, dinți aliniați și mușcătura corecta: un must la finalizarea tratamentului ortodontic.

Noi folosim, de asemenea, o serie de aparate ortodontice gandite special pentru a crea zâmbete sănătoase, frumoase și mai ales ocluzii sau mușcături corect aliniate. O muscatură corectă se referă la modul în care dinții superiori și inferiori se potrivesc atunci când sunt in contact;  dinții de sus trebuie să se încadreze ușor peste dinții de jos, și varful primilor molari superiori (cuspizilor) trebuie să se încadreze în șanțurile molarilor unu inferiori corespunzători. O muscatura corect aliniată – îmbunătățește starea generală de sănătate dentară și creează un zâmbet frumos. Aceste beneficii  dureaza o viață.

Profesionistii Zâmbetului de la ORTHOexclusive sunt partenerii  adolescenților.

Echipa nostră  ajută la educarea adolescenților și se folosesc de cele mai bune metode pentru a avea grijă de dinții lor atât timp cât poartă un aparat ortodontic dar și mai târziu după finalizarea tratamentului deoarece le oferim variante de abonamente Dental Care și Wellness. Am învățat că un pacient bine educat în ceea ce privește sănătatea orală este pacientul cel mai de succes.

Contactați Cabinetul de Ortodontie Invizibilă ORTHOexclusive pentru o evaluare inițială și vom  discuta toate opțiunile de tratament disponibile pentru adolescenți.