SureSmile- cea mai nouă tehnologie în ortodonție

19 oct. 2015

SureSmile- cea mai nouă tehnologie în ortodonție

ortho

EXISTĂ ROBOȚI CARE TE FAC SĂ ZÂMBEȘTI. VINO SĂ-I CUNOȘTI!

Pentru că  luna Octombrie este dedicată ortodonției, Profesioniștii Zâmbetului de la ORTHOexclusive sunt încântați să vă prezinte cea mai avansată tehnologie în domeniu: SureSmile, alternativa modernă a tratamentului convențional.

TEHNOLOGIA SURESMILE ne ajută să înbunătățim modul în care ne-am propus să executăm tratamentul ortodontic pentru pacienții noștri.

Pacienții care au tratamentul asistat de tehnologia SureSmile constată de obicei că tratamentul lor este redus cu 8 luni (în medie) în comparație cu cel tradițional. SureSmile poate ajuta la accelerarea timpului de tratament, deoarece folosește o tehnologie computerizată pentru a planifica și pentru a face ajustările necesare care sa eficientizeze tratamentul.

BENEFICIILE SURESMILE

Rezultatul va fi predictibil

Timpul de tratament va fi minimizat – acest lucru poate însemna, de asemenea, mai puține decolorări și decalcifieri care pot apărea în cazul tratamentului clasic.

Ajustările se pot face cu cea mai mare precizie

Acum, pentru prima dată, avem o tehnologie cu ajutorul căreia putem muta dinții nu doar în cel mai scurt timp, ci și cu precizie de o zecime de milimetru.

Ca profesioniști, la ORTHOexclusive suntem foarte încântați de această tehnologie, deoarece ne permite să face tratamentul  mai rapid și mai eficient. Tehnologia robotică pe care o folosim în combinație cu radiografiile și CBCT-ul ne permit  efectuarea tuturor ajustărilor necesare care îndreptă dinții ( rădăcinile lor, precum și coroanele). Aceasta este cea mai performantă formă de corecție disponibilă în ortodonție la ora actuală.  Acum, cu SureSmile avem control deplin asupra tratamentului și rezultate pe masura așteptărilor dumneavoastră.

Cum funcționează SURESMILE?

Folosind echipamente moderne de imagistică și software vom  face scanări ale feței, maxilarelor și dinților pentru a identifica orice problema care nu poate fi văzuta cu ochiul liber. Folosind software-ul nostru,  vom digitaliza aceste imagini pentru a crea o reprezentare 3D a dinților și a zâmbetului tău astfel încât să putem realiza planul de tratament și să putem vedea rezultatele preconizate, pe baza planului nostru. Prin intermediul acestei tehnologii avansate putem vedea cele mai bune poziții pentu dinții și maxilarele tale.

Cum a schimbat SURESMILE ortodonția?

În tratamentul tradițional ortodontic, arcurile sunt îndoite cu ajutorul cleștilor de mână. SureSmile utilizează un sistem robotic pentru a îndoi firele ceea ce duce la cea mai precisă poziție a dinților și ocluziei.