Ortho Institute

Centru de formare
profesionala

Dr. Ela Bănică are o pregătire solidă în ortodonție și ortopedie dento-facială precum și o dorință continuă de informare și perfecționare. Consideră că asimilarea de noi cunoștințe este vitală pentru orice medic, astfel că dezvoltarea Ortho Institute ca centru de formare profesională a venit firesc. Expertiza Dr. Ela Bănică este dovedită de perioada și etapele parcurse în cadrul programelor de masterat în Tehnica Alinierii Corecte, Ortodonție Invizibilă și SureSmile Advanced Training Program din cadrul Centrului de Cercetare Orametrix Dallas.

Excelență

Certificate de excelență

Dr. Ela Bănică deține trei Certificate de Excelență în Tehnica Linguală Win, Incognito, Paris, în Tehnica Linguală Orapix – Lingual Liberty Paris și Master Invisalign – Align Technology. 

Dr. Bănică a introdus conceptul de ortodonție funcțională în România și efectul acesteia asupra creșterii și dezvoltării sănătoase a organismului. 

Este singurul medic din România specializat în Ortodonție Pediatrică preventivă sau naturală, Myobrace, precum și în Ortodonție și Terapie Multifuncțională.

Experiență

Dr. Ela Bănică,
peste 16 ani de experiență clinică

  • 11 ani Asistent Universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București;
  • 2 ani Masterand Ortodonție Linguală la Universitatea René Descartes din Paris;
  • 2 ani Rezident Ortodonție Linguală la Spitalul Bretonneau din Paris;
  • 1 an Specializare în Ortopedie Dento Facială Pediatrică la Londra
  • 14 ani Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială
Medici

Medici specializați
din străinătate

Alături de Dr. Ela Bănică, mai mulți medici specializați din străinătate vin să țină cursuri dedicate la Ortho Institute. Printre cei care au susținut cursuri până în prezent se numără Prof. Won Moon, Chair al Orthodontic Department la University of California, Los Angeles (UCLA) și Dr. Jean-Luc Ouhioun, doctor în Dental Surgery – Qualified Specialist in Orthodontics and Dento-Facial Orthopedics și profesor la University of Nantes din Franța.

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli