Comunitate
 • Părinți, educatori, învățători și profesori

  Dragi părinți, educatori, învățători și profesori, cei mici au nevoie de îndrumare și suport pentru un start bun în viață. Încurajarea copiilor și a adolescenților de a adopta obiceiuri sănătoase de sănătate orală îi echipează cu abilități care le permit să ia decizii corecte și să adopte un stil de viață sănătos.

  Credem că este foarte important ca cei mici să înțeleagă importanța sănătății orale și a îngrijirii dentare preventive.

  Ne alăturăm dumneavoastră și suntem bucuroși să vă sprijinim pentru a explica celor mici care este impactul sănătății dentare. Ortho Institute are experiență de lucru cu copii în urma unor activități specifice derulate în grădinițe și școli.

 • Prevenție

  Ortodonția, așa cum o practică specialiștii Ortho Institute înseamnă înainte de toate, prevenție. Printr-o abordare holistică se urmărește îmbunatățirea sănătății generale a organismului.

  Ortho Institute este un centru de ortodonție bioprogresivă care combină valorile clasice cu serviciile și tehnologiile moderne  digitale pentru a oferi cel mai bun tip de îngrijire dar și cele mai inteligente opțiuni de tratament. Confortul, timpul și nevoile individualizate vor fi întotdeauna integrate în conversație.  Vă invităm la o colaborare caracterizată pe înțelegere și respect reciproc.

  Colaborăm cu alergologi, medici ORL-iști și pediatrii pentru a ne atinge scopul final în restaurarea direcției normale de creștere. Viteza instituirii diagnosticării corecte și a tratamentului reprezintă cheia succesului.

  Abordarea Ortho Institute a ortodonției este unică în România, presupune colaborarea cu specialiști în alte domenii și este rezultatul a mai mult de 18 ani de experiență și cercetări personale ale dr. Ela Bănică, în contact cu diferite școli: franceză, engleză, americană și australiană.

 • Campanii

  Pentru a contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate, și în principal a sănătații orale, clinica ORTHO INSTITUTE lansează în luna octombrie o campanie specială de educare a copiilor, elevilor și studenților în ceea ce privește modalitățile de tratament disponibile la ora actuală și ce beneficii poate aduce în viața unei persoane tratamentul ortodontic, Octombrie – Luna Națională a Sănătății Ortodontice.

Specialiști

Shaping Smiles, Shaping Lives

Cursuri

Detalii

Webinarii

Detalii

Campanii

Detalii
Educatie

Evenimente

 • Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Pacienți

Pentru pacienți

Părinți

Pentru părinți

Copii

Pentru copii

Educatori

Pentru educatorii școlari