Educatie

Dragi educatori,
învățători și profesori,

Cei mici au nevoie de îndrumare și suport pentru un start bun în viață. Încurajarea copiilor și a adolescenților de a adopta obiceiuri sănătoase de sănătate orală îi echipează cu abilități care le permit să ia decizii corecte și să adopte un stil de viață sănătos. Credem că este foarte important ca cei mici să înțeleagă importanța sănătății orale și a îngrijirii dentare preventive.

Ne alăturăm dumneavoastră și suntem bucuroși să vă sprijinim pentru a explica celor mici care este impactul sănătății dentare. Ortho Institute are experiență de lucru cu elevii în urma unor activități specifice derulate în școli.

Educatie
Testimoniale

Pacienti
Ortho Institute

Educatie

Seminarii pentru
scoli

 • Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Educatie

Intrebari Frecvente

 • De ce să mă înscriu la seminar?

  Când ai de luat decizii legate de sănătatea copilului tău e important să fii informat complet și corect.

  Seminariile Ortho Institute sunt menite să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai.

  Așa poți afla, din sursă avizată, când are nevoie copilul tău de aparat dentar, ce model i se potrivește și îi va rezolva mai bine problema, dar și cum decurge pas cu pas tratamentul.

 • Când se organizează seminariile?

  În lunile februarie și octombrie ale fiecărui an, Ortho Institute inițiază campanii speciale de educare a copiilor, a elevilor și a studenților în ceea ce privește prevenția afecțiunilor dentare.
  Nu ezitați să ne contactați pentru o vizită în școala dumneavoastră!

 • De ce organizăm seminariile?

  Sunem deschiși să popularizăm informația medicală în școli și să oferim resurse educaționale pentru că știm cât de mult valorează informația corectă și câtă nevoie ai de ea pentru a lua decizii bune pentru tine și cei dragi. Noi am avut șansa de a învăța de la cei mai buni și considerăm că e de datoria noastră să împărtășim cu dumneavoastră cunoștințele acumulate.

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli