Aparate

Invisalign

În timpul consultaţiei, dumneavoastră şi ortodontul veţi discuta cazul în detaliu, pentru a hotărî dacă sunteţi un candidat bun pentru Invisalign. Invisalign se adresează acum multor cazuri, de la cele simple, la cele mai complexe, iar ortodontul va hotărî dacă Invisalign este bun pentru dumneavoastră.

Ortodontul dumneavoastră vă va face radiografii, fotografii şi mulaje ale dinţilor, pe care Invisalign le va folosi pentru a crea o imagine tridimensională digitală a dinților dvs. Din aceste imagini, medicul dumneavoastră va schiţa un plan precis de tratament, inclusiv mişcările exacte ale dinţilor dumneavoastră. Folosind aceeaşi tehnologie, ortodontul va putea să vă arate o reprezentare virtuală a modului în care se vor mişca dinţii dumneavoastră, cu fiecare etapă a tratamentului.

Pe baza planului de tratament personalizat, sunt create apoi o serie de gutiere la comandă, făcute dintr-un plastic neted, confortabil, fără BPA care nu vă vor irita obrajii şi gingiile, aşa cum fac, deseori, aparatele metalice tradiţionale. Pe măsură ce purtaţi fiecare set de gutiere, dinţii dumneavoastră încep uşor şi treptat să treacă la locurile lor. Şi pentru că sunt invizibile, majoritatea oamenilor nici măcar nu vor observa că le purtaţi.

La aproximativ două săptămâni, veţi începe să purtaţi un nou set de gutiere care vă ajută să avansaţi în următoarea etapă a tratamentului dumneavoastră. Pentru a vă monitoriza progresul, veţi avea şi controale ocazionale, de obicei, doar din şase, în şase săptămâni. În fiecare etapă, veţi putea vedea cât de aproape sunteţi de noul zâmbet.

Pentru cele mai bune rezultate ar trebui să purtaţi gutierele 20, până la 22 de ore pe zi, pe durata întregului tratament.

Tratamentul durează, în general, aproximativ un an pentru adulţi, deși fiecare caz este unic. Pentru adolescenţi, durata tratamentului este comparabilă cu aceea a aparatului fix, dar pentru că dinţii dumneavoastră nu vor fi acoperiţi de sârme şi bracket-uri, veţi putea vedea îmbunătăţirea mult mai curând.

Tratamentul Invisalign este, de asemenea, ideal şi pentru programul dumneavoastră încărcat, fiind necesare mai puţine vizite la cabinetul dentar (aproximativ din şase, în şase săptămâni).

Solicita o
programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

SAU

Tel: +40722 884 433

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli