“Suntem conștienți de faptul că nu există multe opțiuni holistice, naturale de tratament, în domeniul stomatologiei. Din acest motiv, ne străduim să oferim o gamă largă de opțiuni de tratament natural care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor tale de sănătate dentară.”

– Dr. Ela Bănică, fondator Ortho Institute

Myobrace®

Ortodonție Naturală, Preventivă sau Miofuncțională

Sistemul Myobrace® este un concept pre-ortodontic preventiv care se concentrează pe tratarea cauzelor care stau la baza dinților strâmbi, prin deblocarea creșterii și dezvoltării naturale.

Sistemul Myobrace®

 • Corectează proastele obiceiuri orale;
 • Dezvoltă și aliniază maxilarele;
 • Ajută la îndreptarea dinților;
 • Optimizează dezvoltarea facială;
 • Imbunătățește sănătatea generală.
Armonie

Ortopedie Dento-Facială

Ortopedia dento-facială implică dezvoltarea și ghidarea creșterii faciale la vârsta copilariei. Rolul ortopediei dento-faciale este de a restaura armonia feței, de a corecta tulburările funcționale ale ocluziei și ale altor structuri oro-facilale.

Beneficiile tratamentului ortopedic sunt:

 • Influențarea creșterii maxilarelor într-o manieră pozitivă;
 • Îmbunătățirea încrederii în sine și a felului în care arată dinții și zâmbetul;
 • Ghidarea dinților permanenți într-o poziție mai favorabilă;
 • Reducerea nevoii de a face tratamente complicate în viitor;
 • Simplifică și scurtează tratamentul ortodontic cu aparate fixe după erupția dinților permanenți
 • Scăderea riscului de traumatisme la dinți anteriori protrudați;
 • Îmbunătățește fonația și masticația;
 • Păstrarea sau câștigarea de spațiu necesar erupției dinților permanenți.
Premiera

Ortodonție Bioprogresivă

Ortodonția bioprogresivă implică aplicarea aparatelor dentare pe anumite grupuri de dinți, cum ar molarii, incisivii, canini si premolari.

Dr. Ela Bănică este primul medic ortodont care utilizează tehnica bioprogresivă în România.

Simetrie

Ortodonție Corectivă + Ortognată

În zilele noastre, medicii ortodonți pot face infinit mai mult decât să îndrepte dinții. Sculptarea unui zâmbet frumos necesită o atenție specială detaliilor dentare care merge dincolo de simpla aliniere dentară. În acest sens, folosim tehnica robotică SureSmile, aparate dentare fixe și labiale, aparate dentare fixe linguale, Invisalign și SureClear.

Servicii

Oferim mai mult decât dinți îndreptați. Abordarea noastră este una generală, privim pacientul din cap până-n picioare, explicăm și educăm în privința legăturii dintre problemele dentare și alte afecțiuni ale corpului. Considerăm că de la un zâmbet armonios pornește starea de bine și de sănătate.

 • În cazul copiilor ghidăm cu blândețe dezvoltarea armonioasă a feței și să corectăm obiceiurile orale vicioase, înainte de 10 ani, când oasele faciale încep să se întărească rapid. Pentru că merită zâmbete sănătoase!

 • Adolescentul este unic și la fel este și tratamentul său la Ortho Institute. Ca părinte, îl veți vedea cum capătă tot mai multă stimă în sine pe durata tratamentului ortodontic care corectează dinții strâmbi, spațierea inegală, supraocluzia verticală și ocluzia inversă.

 • Dinții sănătoși pot fi deplasați la orice vârstă. Tehnologia SureSmile face ca tratamentul malocluziei să mai uşor şi mai eficient ca niciodată, cu mai puţin disconfort, mai puţine vizite la cabinet şi perioade mai scurte de tratament.

Solicita o
programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

SAU

Tel: +40722 884 433

Garanție

Garanție de calitate

 • Profesionalism

  Doctorul Ela Bănică, fondatorul Ortho Institute, este singurul medic din România specializat în Ortodonție Pediatrică Preventivă sau Naturală, Myobrace și în Ortodonție și Terapie Miofuncțională.

 • Tratament holistic

  Ortho Institute, centrul medical renumit pentru tratamente ortodontice holistice și integrative, aduce o abordare medicală personalizată pentru pacienții copii. Medicii clinicii sunt instruiți special pentru a interacționa cu cei mici. Modul de lucru al clinicii, prin abordarea holistică,  se concentrază și pe identificarea altor afecțiuni care sunt în corelație cu problemele de dantură, în special cele din sfera ORL și problemele coloanei vertebrale.

 • Peste 20 ani experiență

  Ortho Institute are la bază experiența de peste 20 de ani în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială a Doctorului Ela Bănică, care a studiat Ortodonție Linguală la Universitatea Rene Descartes din Paris, Ortopedie Dento Facială Pediatrică la Londra. În plus, a fost și cadru universitar al Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, timp de 11 ani

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli