Pacienți existenți

Consultație

Pacienți existenți

Pacienți existenți

 • Consultația virtuală pacienți existenți

  Ai posibilitatea să discuți cu unul dintre specialiștii noștri de oriunde, utilizând varianta de telefon sau video! Dă-ne un telefon pentru a programa o consultație pe Zoom. Vei primi un email de confirmare cu un link sigur pentru consultația ta virtuală. Iar tu pur și simplu vei dă un click pe linkul primit în emailul tău și putem începe consultația.

 • Telemedicina

  Telemedicina, una dintre cele mai importante și noi metode în ortodonție, este oferită acum de Ortho Institute.

  Asta ne permite să practicăm aceleași standarde înalte chiar și în afara cabinetelor noastre. Pentru o și mai bună protecție a pacienților și personalului nostru, serviciu virtual permite pacienților noștri să se conecteze cu noi de la distanță, fără a veni la cabinet.

  Continuăm să ne tratăm pacienții actuali și primim, de asemenea, pacienți noi.

 • Cum funcționează vizita virtuală?

  Consultațiile virtuale sunt făcute prin Internet, folosind Zoom, cu un link care este accesibil întregii familii. Zoom este o platformă video gratuită și ușor de accesat . Trebuie doar să ai acces la Internet fiind foarte simplu și ușor de folosit.

  Echipa noastră va face prima dată o programare formală pentru o vizită virtuală pe Zoom. Înainte ca vizita virtuală programată să aibă loc vor fi oferite instrucțiuni pacientului despre cum să facă fotografii dințiilor. Acestea vor fi încărcate electronic pentru examinare. După ce sunt analizate fotografiile, pacienții se vor conecta cu medicii noștri prin Zoom, pentru a discuta progresul tratamentului și pentru orice sfat legat de posibile schimbări.

 • Un avantaj unic pentru părinți

  În cazurile în care pacientul este copil, conferința video prin Zoom permite părinților un avantaj unic. În timpul acestor apeluri, ambii părinți pot fi prezenți – pot să vorbească cu medicul și pot să primească răspunsuri la întrebări sau la diverse comentarii.

  În locul unei întâlniri normale, în birou, unde unul dintre parteneri poate transmite informația celuilalt mai târziu sau deformat, ambii pot fi prezenți. Acest aspect permite tratamentului să continue fără probleme din moment ce ambii factori decizionali sunt prezenți pentru a pune întrebări sau a cere diverse informații.

 • Ce se întâmplă dacă nu am acces la Internet?

  Dacă un pacient nu are acces la internet pentru a intra în conferințe Zoom, medicii noștri sunt dispuși să se acomodeze pe cât posibil să ofere servicii de calitate. Un pacient poate folosi serviciul de mesagerie pentru a trimite poze cu dinții lor pentru examinare. Unul dintre medicii noștri va suna apoi pacientul pentru a discuta următorii pași ai tratamentului.

Solicită o programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Pacienții actuali 

Cum fac dacă am nevoie de ajustări? 

Dacă se cer anumite schimbări, ortodonții pot face recomandări pe care pacientul poate să le facă singur.

În orice caz, în circumstanțele în care apare o problemă, pacientul va fi invitat să facă o programare și să vină la birou. Dacă ai anumite probleme, te rog să suni la clinică și putem discuta despre ce să facem mai departe.

Ce se întâmplă dacă am o urgență ortodontică?

În cazul în care unul dintre pacienții noștri are o urgență ortodontică, va fi invitat imediat la clinică pentru tratament. Din nou, această vizită de urgență va fi condusă în siguranță și va urma cele mai bune practici pentru a ajuta menținerea sănătății pacienților și personalului nostru.

Tipuri de urgențe ortodontice

Chiar dacă o urgență ortodontică apare foarte rar, pacienții ar trebui să fie conștienți de cum  s-ar putea manifesta aceasta. Aceasta ar putea fi majoră sau minoră.

Situațiile expuse mai jos sunt urgențe majore și presupun o discuție imediată cu un specialist:

 • Umflătură neașteptată în gură;
 • Disconfort intolerabil în sau în jurul gurii;
 • Vătămare semnificativă a gurii sau a mandibulei;
 • Sângerare inexplicabilă în timpul unei vătămări orale;

Urgențele minore includ aparate rupte sau lărgite, precum și iritarea sau ulcerarea din interiorul gurii datorată aparatului.

Ambele tipuri de urgențe, majore sau minore, pot fi îngrijite în siguranță de către personalul nostru. Te rog să ne suni dacă întâmpini una dintre problemele de mai sus, pentru a putea găsi cea mai bună modalitate de a te ajuta, fie că ești la distanță, fie personal.

Ai mai multe întrebări?

Dacă mai ai întrebări legate de telemedicină sau ai nevoie de o consultație virtuală ortodontică, sună-ne te rog la 004 – 0722 884 433.

Clinica noastră respectă cu strictețe recomandările sigure impuse de CDC pentru Covid 19. Menținerea unui mediu sanitar sigur pentru pacienți și personalul nostru este prioritară.

Programare

Programarea unei consultații

Ghidul consultației virtuale 

Înțelegem că timpul este foarte important iar consultația noastră virtuală face totul posibil.

 • Cum funcționează:

  1. Roagă pe cineva să te ajute să faci fotografii folosind o cameră digitală sau un smartphone.

  2. Încarcă toate cele trei fotografii folosind formularul de mai jos și spune-ne puțin despre scopurile tratamentului tău. Dr. Ela Bănică va revizui fotografiile tale iar coordonatorul de tratamente te va contacta cât de curând.

 • Cum să-ți fotografiezi zâmbetul

  Pozele ar trebui făcute în poziție șezândă, într-o cameră cu lumină naturală. Pentru rezultate mai bune, roagă pe cineva să-ți facă fotografiile.

  Sună la clinică dacă ai anumite întrebări despre această formalitate.

  Pasul 1 – arată-ne zâmbetul tău

  Mușcă normal, cu dinții din spate în contact. Trage în spate obrazul drept cât de mult poți. Poți fotografia direct partea dreaptă a gurii.

  Mușcă normal, cu dinții din spate atingându-se și afișează cel mai mare zâmbet posibil, plus dinții, cât de mult se poate. Fă poza uitându-te direct la zâmbetul tău.

  Mușcă normal, cu dinții din spate în contact. Trage în spate obrazul drept cât de mult poți. Poți fotografia direct partea stângă a gurii.

  Pasul 2 – Datele tale de contact – Nume, Email și Număr de telefon

  Pasul 3 – care este scopul tratamentului tău?

 • Cum funcționează?

  În doar trei pași simpli, vei avea informațiile de care ai nevoie pentru a putea ajunge la zâmbetul pe care ți l-ai dorit mereu.

  1. Completează o cerere rapidă on line.

  2. După completarea cererii, medicul ortodont va revizui rezultatele și va crea un plan de tratament personalizat.

  3. Echipa noastră îți va explica detaliile acestui plan, apoi vom discuta opțiunile ortodontice potrivite pentru tine.

 • Începe astăzi

  Dă click pe consultația virtuală de mai jos pentru a învăța mai multe despre opțiunile tale și pentru a ajunge să începi să creezi zâmbetul perfect. Așteptăm să te întâlnim.

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli