Pacienți noi

Consultație

Pacienți noi

Pacienți noi

 • Consultația virtuală a unui pacient nou

  Vorbește cu unul dintre specialiștii noștri, fie că folosești telefonul mobil, fie că folosești varianta video! Te rog să folosești formularul sau să ne dai un telefon pentru a programa consultația virtuală. Vei primi un email de confirmare cu un link securizat pentru consultația virtuală.

 • Ai două opțiuni pentru consultația virtuală

  Opțiunea 1

  Ne poți trimite fotografiile sau radiografiile dinților tăi cu ajutorul chestionarului online, dai click pe următorul link și specialiștii Ortho Institute îți vor pregăti în maxim două zile un plan de tratament personalizat.

  Opțiunea 2

  Programează o întâlnire video cu Dr. Ela Bănică: click pentru a da un mail către Dr.  Ela Bănică.  Odată ce ești programat, vei primi instrucțiuni despre cum să te alături comunității doxy.me prin video call sau email.

  În timpul acestei întâlniri virtuale, Dr. Ela Bănică îți va oferi cele mai bune opțiuni; va vorbi cu tine despre avantajele și dezavantajele aparatelor dentare mobile și fixe pentru copii,  linguale și aligners pentru adulți sau alte opțiuni specifice cazului tău; în plus îți va răspunde la toate întrebările pe care este posibil să le ai.

  Pe locuri, fiți gata, zâmbiți!

Solicită o programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Află dacă ești candidatul potrivit pentru un tratament ortodontic, fără a fi nevoit să vii la cabinetul nostru.

Progresele recente în telemedicină oferă  pacienților noștri posibilitatea de a avea parte de același confort de 5 stele și aceeași îngrijire, însă fără a fi nevoiți să se prezinte fizic la cabinet.

Consultația virtuală cu un medic ortodont

 • Un examen ortodontic virtual, realizat de specialiștii noștri este primul pas către un zâmbet frumos. Această consultație inițială servește pentru a oferi noilor pacienți șansa de a deveni familiari cu medicii și de a discuta opțiunile de tratament.
 • Pentru ca specialiștii noștri să-ți poată oferi un tratament potrivit, fotografiile și radiografiile digitale ale dinților, plus structurile care stau la bază vor trebui trimise  la cabinetul nostru în prealabil pentru a putea concepe planul de tratament. Aceste înregistrări pot fi completate în siguranță la clinica noastră în timpul unei consultații ulterioare.
 • Un plan de tratament personalizat va fi apoi prezentat, iar pacientului i se va răspunde la orice întrebare.

Ai mai multe întrebări? 

Dacă ai întrebări în ceea ce privește teleortodonția sau ai nevoie de o consultație virtuală, te rog sună-ne la 040 – 0722 884 433

Pacienții noi sunt bineveniți să programeze o consultație cu specialiștii noștri, cu ajutorul acestui website.

Clinica noastră respectă cu strictețe instrucțiunile de siguranță prezentate de Centrul de Control al Bolilor ( CDC ) pentru Covid 19.  Menținerea unei igiene sigure pentru pacienți și personalul nostru este prioritară.

Programează o consultație

Programare

Programarea unei consultații

Ghidul consultației virtuale 

Înțelegem că timpul este foarte important iar consultația noastră virtuală face totul posibil.

 • Cum funcționează:

  1. Roagă pe cineva să te ajute să faci fotografii folosind o cameră digitală sau un smartphone.

  2. Încarcă toate cele trei fotografii folosind formularul de mai jos și spune-ne puțin despre scopurile tratamentului tău. Dr. Ela Bănică va revizui fotografiile tale iar coordonatorul de tratamente te va contacta cât de curând.

 • Cum să-ți fotografiezi zâmbetul

  Pozele ar trebui făcute în poziție șezândă, într-o cameră cu lumină naturală. Pentru rezultate mai bune, roagă pe cineva să-ți facă fotografiile.

  Sună la clinică dacă ai anumite întrebări despre această formalitate.

  Pasul 1 – arată-ne zâmbetul tău

  Mușcă normal, cu dinții din spate în contact. Trage în spate obrazul drept cât de mult poți. Poți fotografia direct partea dreaptă a gurii.

  Mușcă normal, cu dinții din spate atingându-se și afișează cel mai mare zâmbet posibil, plus dinții, cât de mult se poate. Fă poza uitându-te direct la zâmbetul tău.

  Mușcă normal, cu dinții din spate în contact. Trage în spate obrazul drept cât de mult poți. Poți fotografia direct partea stângă a gurii.

  Pasul 2 – Datele tale de contact – Nume, Email și Număr de telefon

  Pasul 3 – care este scopul tratamentului tău?

 • Cum funcționează?

  În doar trei pași simpli, vei avea informațiile de care ai nevoie pentru a putea ajunge la zâmbetul pe care ți l-ai dorit mereu.

  1. Completează o cerere rapidă on line.

  2. După completarea cererii, medicul ortodont va revizui rezultatele și va crea un plan de tratament personalizat.

  3. Echipa noastră îți va explica detaliile acestui plan, apoi vom discuta opțiunile ortodontice potrivite pentru tine.

 • Începe astăzi

  Dă click pe consultația virtuală de mai jos pentru a învăța mai multe despre opțiunile tale și pentru a ajunge să începi să creezi zâmbetul perfect. Așteptăm să te întâlnim.

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli