Aparate

SureSmile Aligners

Este un sistem de tratament digital revoluționar, conceput special pentru a se adapta perfect la particularitățile fiecărui caz, iar acest lucru este posibil deoarece se folosește de roboți de ultimă generație pentru a îndoi arcurile, cu cea mai mare precizie.

Acest sistem este aplicabil la toate tipurile de aparate fixe convenționale, sporind exponențial eficiența acestora.

Tehnica digitală ne permite să obținem un rezultat foarte precis și predictibil. Cu ajutorul arcurilor SureSmile putem poziționa cu exactitate fiecare dinte, în conformitate cu planul de tratament stabilit.

Timpul alocat tratamentului este redus considerabil. Prin intermediul computerului, putem controla deplasarea dinților, ceea ce ne permite să eliminăm etape ale tratamentului. Se scurtează astfel timpul alocat de obicei și se reduce substanțial numărul de programari necesare în tratamentul convențional.

Precizia înseamnă viteză. SureSmile reduce durata tratamentului cu pana la 30%. Prin tehnologia 3D este posibilă, pentru prima dată, simularea mai multor opțiuni înainte de începerea efectivă a tratamentului. In acest fel, planificăm pentru fiecare caz în parte, strategia optimă de tratament care să conducă la rezultatul dorit.

Mai puțină durere. Bracket-urile cu fricțiune redusă facilitează o repoziționare a dinților mai rapidă și mult mai blândă.

Solicita o
programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

SAU

Tel: +40722 884 433

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli