SureSmile cea mai moderna tehnologie ortodontica in lume – la ORTHOexclusive

BENEFICIILE SURESMILE

Pacienții al căror tratament ortodontic este asistat SureSmile beneficiază de o perioadă a tratamentului mai scurtă cu aproximativ 8 luni comparativ cu tehnica clasică, ceea ce înseamnă evident, mai puține vizite la cabinet. SureSmile accelerează tratamentul deoarece avem acces la un soft ultra-performant cu ajutorul căruia se poat face simulări, planul de tratament și toate ajustările necesare pentru a obține cele mai precise rezultate. Scurtarea duratei tratamentului va avea ca rezultat mai puține declacifieri și decolorații ale smalțului dentar. Mai mult decât atât, pe parcursul tratamentului, eventualele ajustări necesare se pot face cu cea mai mare precizie. Simulările 3D permit pacienților vizualizarea variantelor de tratament și a rezultatului final încă dinaintea montării aparatului dentar.

”Utilizăm la ORTHOexclusive această tehnologie revoluționară împreună cu radiografiile, fotografiile de diagnostic și scanarea digitală a dinților. Toate acestea ne permit să facem ajustarile necesare dinților, coroanelor dar și rădăcinilor în os. Asceasta reprezintă cea mai avansată modalitate de tratament și de corecție ortodontică disponibilă la ora actuală in lume! Cu SureSmile avem control complet atât al tratamentului cât și al rezultatelor.

Folosind un sistem de imagistică și software ultra-modern vom scana dinții și maxilarele pentru a putea detecta problemele pe care în mod normal nu le percepem cu ochiul liber. Folosind soft-ul SureSmile vom digitaliza imaginile și vom obtine o reprezentare 3D a dinților si zambetului dvs. Vom putea face planul cel mai corect de tratament și vom putea vizualiza rezultatele care se vor obține în urma realizării planului. Cu ajutorul acestei tehnologii putem realiza cea mai bună poziție a dinților și maxilarelor dvs.”

Dr. Marinela Bănică – specialist SureSmile, Orametrix Dallas.

Screen Shot 2016-05-24 at 3.51.06 PM

Pacient dr. Marinela Banica

Situatia actuala, initiala a dintilor.

Model de diagnostic 3D digital

Screen Shot 2016-05-23 at 12.47.54 PM

Simulare si set-ul digital al cazului.

Screen Shot 2016-05-23 at 12.48.06 PM

Pozitionarea digitala a bracket-urilor linguale.

Screen Shot 2016-05-23 at 12.48.14 PM

Desenul 3D, informational al arcurilor ortodontice.

Screen Shot 2016-05-23 at 12.48.25 PM

Robotiul transpune in prcatica desenul 3D,

indoind firul de aliaj cu precizie micronica.

Screen Shot 2016-05-24 at 3.52.40 PM

Situatia finala coform set-upului digital.

Screen Shot 2016-05-23 at 12.48.06 PM