“Pentru fiecare copil care are nevoie de atenție ortodontică, există un moment ideal în care tratamentul să ducă la cele mai bune rezultate.”

– Dr. Ela Bănică, fondator Ortho Institute

Corectie

Corectarea obiciurilor vicioase

Obiceiuri cum ar fi suptul suzetei și al biberonului, sugerea degetului sau rosul unghiilor, poziția de somn, dimensiunea și tipul pernei în timpul somului pot avea repercursiuni negative asupra sănătății.

Sunt prioritare pentru noi menținerea integrității arcadelor și a structurii dentare și tratarea la timp a cariilor prin obturații modelate anatomic.
În cazul în care se impune extracția unui dinte temporar înainte de termen este obligatoriu să aplicăm un menținător de spațiu.

În cazul anodonțiilor, adică a lipsei unuia sau mai multor dinți, îți recomandăm să respecți planul de tratament propus de ortodont, care cel mai adesea urmărește menținerea spațiilor și refacerea continuității și aliniamentului dentar la vârsta adolescenței. Dinții supra-numerari necesită extracții.

Servicii

Oferim mai mult decât dinți îndreptați. Abordarea noastră este una generală, privim pacientul din cap până-n picioare, explicăm și educăm în privința legăturii dintre problemele dentare și alte afecțiuni ale corpului. Considerăm că de la un zâmbet armonios pornește starea de bine și de sănătate.

 • În cazul copiilor ghidăm cu blândețe dezvoltarea armonioasă a feței și să corectăm obiceiurile orale vicioase, înainte de 10 ani, când oasele faciale încep să se întărească rapid. Pentru că merită zâmbete sănătoase!

 • Adolescentul este unic și la fel este și tratamentul său la Ortho Institute. Ca părinte, îl veți vedea cum capătă tot mai multă stimă de sine pe durata tratamentului ortodontic care corectează dinții strâmbi, spațierea inegală, supraocluzia verticală și ocluzia inversă.

 • Dinții sănătoși pot fi deplasați la orice vârstă. Tehnologia SureSmile face ca tratamentul malocluziei să fie mai uşor şi mai eficient ca niciodată, cu mai puţin disconfort, mai puţine vizite la cabinet şi perioade mai scurte de tratament.

Solicita o
programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

SAU

Tel: +40722 884 433

Garanție

Garanție de calitate

 • Profesionalism

  Doctorul Ela Bănică, fondatorul Ortho Institute, este singurul medic din România specializat în Ortodonție Pediatrică Preventivă sau Naturală, Myobrace și în Ortodonție și Terapie Miofuncțională.

 • Tratament holistic

  Ortho Institute, centrul medical renumit pentru tratamente ortodontice holistice și integrative, aduce o abordare medicală personalizată pentru pacienții copii. Medicii clinicii sunt instruiți special pentru a interacționa cu cei mici. Modul de lucru al clinicii, prin abordarea holistică,  se concentrază și pe identificarea altor afecțiuni care sunt în corelație cu problemele de dantură, în special cele din sfera ORL și problemele coloanei vertebrale.

 • Peste 20 ani experiență

  Ortho Institute are la bază experiența de peste 20 de ani în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială a Doctorului Ela Bănică, care a studiat Ortodonție Linguală la Universitatea Rene Descartes din Paris, Ortopedie Dento Facială Pediatrică la Londra. În plus, a fost și cadru universitar al Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, timp de 11 ani.

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli