Test screening pentru diagnosticarea precoce a cariilor

Infecția bacteriană este cauza dezvoltării cariilor dentare!

OrthoExclusive Dental Care va ajuta sa preveniti cariile dentare printr- un program de preventie bine pus la punct care include un test diagnostic american care indica riscul cariilor dentare, un control dentar cu revelator de placa bacteriana, instructaj de periaj, un detartraj si un periaj profesional.

Misiunea noastra este sa asiguram un zâmbet frumos, fara durere, la standardele oricarei clinici din Europa de Vest sau din America.

Sistemul este o nouă metodă care previne apariția leziunilor carioase cavitare, înaine ca ele să se constituie. În locul tratamentului clasic cu freza, tehnologia permite păstrarea sănătății orale pe termen lung.

Testul  este rapid și nedureros și permite detectarea infecției cu bacterii cariogene. Dacă testul este pozitiv, medicul va prescrie un tratament cu apa de gură cu efect antibacterian pentru stoparea infecției, costul fiind asemănător cu cel al unei obturației clasice.

Tehnologia avansată pe care o folosește sistemul oferă nu doar posibilitatea evaluare a riscului carios (redus, moderat sau crescut), ci și posibilitatea de diagnosticare a prezenței infecției biofilmului – cauza cariilor dentare. Acest lucru este posibil prin faptul că acest dispozitiv de diagnostic în timp real evaluează prevalența microorganismelor care produc acid de la nivelul biofilmului. Pentru a putea stabili într-adevăr un diagnostic corect de carie, este necesar să se identifice infecția bacteriană.

Testul de susceptibilitate la carii este un test simplu, care durează doar 1 minut și care utilizează bioluminescența pentru a identifica încărcătura bacteriană. Acest test se poate folosi și pentru evaluarea progreselor făcute de pacienți după folosirea produselor pentru reducerea riscului carios.

Având în vedere că factorii de risc se modifică în timp, se recomandă efectuarea testului o dată pe an.

Pentru rezultate cât mai precise, se recomandă să nu mâncați și să nu periați dinții cel puțin o oră înainte de efectuarea testului.

Infecția bacteriană este cauza dezvoltării cariilor dentare.

Sistemul american este o nouă metodă care previne apariția leziunilor carioase cavitare, înaine ca ele să se constituie. În locul tratamentului clasic cu freza, tehnologia moderna permite păstrarea sănătății orale pe termen lung.

 Aceast protocol mai include de asemenea o gama completa de produse atat pentru copii cat si pentru adulti , care trateaza si previn infectia, reducand riscul aparitiei cariilor  dentare in viitor. Toate produsele combina beneficiile demonstrate ale Fluorului si Xylitolului impreuna cu proprietatile neutralizante “ph+ tehnologie” 


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *