Ortho Institute

Despre noi

Suntem Ortho-Institue și suntem aici pentru tine; fie că ești copil, adolescent sau adult.  Misiunea noastră este să îți oferim un zâmbet frumos, sănătos și aliniat.

Credem cu tărie că starea ta de bine și de sănătate este fundația unei danturi atractive și durabile.

Ne dorim să îți oferim cele mai bune tratamente ortodontice, integrative, fără extracție.

Tratament modern

De ce să alegi
Ortho-Institute

Conceptul Ortho Institute reprezintă un mare pas înainte în tratamentul ortodontic modern. Considerăm că dinții strâmbi nu sunt o problemă, ci un simptom cauzat de un dezechilibru din altă zonă a feței sau uneori a organismului, iar tratamentul oferit este unul holistic și integrativ.

Filosofia noastră se bazează pe grija față de pacientul nostru, prin educație, prevenție, soluții competente personalizate, dar și pe inovație. Explicăm, ascultăm cu atenție, ne informăm la rândul nostru constant și suntem alături de tine atât pe parcursul tratamentului, ca specialiști, dar și după încheierea acestuia, ca prieteni.

Alături de tine

Prevenție, profilaxie și consiliere!

Susținem cu fermitate medicina preventivă! Diagnosticarea precoce este o parte esențială a procesului de tratament și subliniem importanța acestuia deoarece oasele faciale se rigidizează la vârste cuprinse între 7 și 10 ani. Recomandăm primul consult ortodontic la vârsta de 3 ani! Suntem aici pentru a ajuta dantura în formare să crească sănătos și frumos.

Serviciile de prevenție sunt completate cu cele de igienă dentară și sănătate orală  și consiliere estetică facială. Autoimunitatea poate fi gestionată prin alimentație, mindfulness, medicină funcțională și lifestyle.

Diferiți

Stil de viață

Vrem să te inspirăm să-ți transformi stilul de viață. Am creat programe speciale care să te motiveze să-ți dezvolți comportamente sănătoase, care să prevină recidivele și să mențină starea de sănătate a dinților tăi, în relație cu întregul organism. Considerăm că echilibrul este cea mai bună măsură în viață și pentru...dantură.

Kid Friendly

Pentru că recomandăm prima vizită la ortodont în jurul vârstei de 3 ani, specialiștii noștri sunt instruiți special pentru a interacționa cu micuții pentru a-i convinge să coopereze. Încurajăm părinții să se implice în procesul de tratament și să fie la curent cu fiecare pas. Împreună, ajutăm dantura copiilor să se dezvolte armonios

Educare și consiliere

Relația noastră începe cu o discuție relaxată și detaliată despre nevoile tale în calitate de pacient al clinicii noastre și despre cum putem colabora pentru a le îndeplini. După ce participi la un seminar de informare gratuit, examinăm împreună istoricul tău medical apoi primești raportul personalizat al cazului.

Fondatoarea

Dr. Ela Bănică

Clinica Ortho Institute s-a născut în urma experienței de peste 20 ani a medicului Ela Bănică, specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. Ela Bănică are următoarea experiență academică și profesională:

 

  • 11 ca Asistent Universitar Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București;
  • 2 ani ca Masterand Ortodonție Linguală la Universitatea René Descartes din Paris;
  • 2 ani ca Rezident Ortodonție Linguală la Bretonneau Hôpital din Paris;
  • 1 an Specializare în Ortopedie Dento-facială Pediatrică la Londra
  • 14 ani ca Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

 

Dr. Ela Bănică a introdus conceptul de ortodonție funcțională în România, fiind singurul medic specializat în Ortodonție Pediatrică Preventivă sau Naturală, Myobrace și în Ortodonție și Terapie Miofuncțională. Ortho Institute colaborează cu medici renumiți din România și din străinătate, combinând valorile clasice cu serviciile și tehnologiile moderne digitale, pentru a oferi cele mai eficiente și inteligente metode de tratament.

Solicită o programare

Fă primul pas pentru un zâmbet frumos și sănătos!
Te așteptăm la clinica ta de ortodonție!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.