“Adolescentul este unic și așa trebuie să fie și tratamentul său ortodontic. Medicii din cadrul clinicii Ortho Institute îi sunt alături și îl susțin cu încredere pe tot parcursul planului de tratament, fie că este vorba despre îndreptarea dinților, spațierea inegală, supraocluzia verticală sau ocluzia inversă.”

– Dr. Ela Bănică, fondator Ortho Institute

Malocluzia

De ce adolescența este optimă pentru tratamentul ortodontic?

Vârsta de 11-13 ani, când dinții de lapte sunt deja pierduți, iar cei permanenți deja au erupt este momentul când putem începe corectarea problemelor ce cauzează malocluzia, o spațiere interdentară inegală sau o aliniere incorectă.

Problemele ortodontice nu se ameliorează cu vârsta, ci devin mai dificil de tratat. Tratăm mai eficient în adolescență deoarece corpul este încă într-un proces de creștere rapidă. Fie că utilizăm un aparat dentar standard sau alte dispozitive, putem crea într-o perioadă scurtă de timp un aspect mai frumos și o funcționare mai bună a dinților. Mai târziu, când oasele faciale și maxilare sunt complet dezvoltate, multe dintre afecțiuni devin mai dificil și mai costisitor de tratat.

Zambet

Beneficiul social al tratamentului ortodontic în adolescență

Dacă ai nevoie de aparat dentar, nu ești singur! Sunt șanse mari să îi vezi pe unii dintre colegii tăi de clasă la cabinetul nostru, poți să îți faci prieteni noi, pe măsură ce treceți împreună prin acest proces. La final, vei avea un zâmbet de care poți fi cu adevărat mândru și avantaje de care te vei bucura pentru restul vieții.

Incredere

Vă încurajăm. Vă implicăm.

Tratamentul ortodontic ne dă ocazia să ne cunoaștem îndeaproape pacienții adolescenți și familiile lor, ceea ce face ca munca noastră să fie cu adevarat specială. Imaginea de sine negativă este, cu blandețe, contrabalansată de implicarea noastra și de asumarea rolului de model pozitiv, fapt ce îmbunătățeste încrederea în forțele proprii ale pacientului adolescent.

Pacienti

Testimoniale

Zoe, pacientă OrthoInstitute, ne povestește experiența ei în clinica noastră.

Solicita o
programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

SAU

Tel: +40722 884 433

Tratamente

Tratamente
adolescenti

Ortodonție Naturală și Preventivă sau Miofuncțională

Citeste mai mult

Ortopedie Dento-Facială sau Dezvoltarea Maxilarelor

Citeste mai mult

Terapii (obiceiuri vicioase, corectarea funcțiilor orale)

Citeste mai mult

Ortodonție Bioprogresivă

Citeste mai mult

Somnologie OSA ( Apnee Obstructiva Somn)

Citeste mai mult

Sănătate orală

Citeste mai mult

Prevenirea patologiilor ATM

Citeste mai mult
Garanție

Garanție de calitate

  • Profesionalism

    Doctorul Ela Bănică, fondatorul Ortho Institute, este singurul medic din România specializat în Ortodonție Pediatrică Preventivă sau Naturală, Myobrace și în Ortodonție și Terapie Miofuncțională.

  • Tratament holistic

    Ortho Institute, centrul medical renumit pentru tratamente ortodontice holistice și integrative, aduce o abordare medicală personalizată pentru pacienții copii. Medicii clinicii sunt instruiți special pentru a interacționa cu cei mici. Modul de lucru al clinicii, prin abordarea holistică,  se concentrază și pe identificarea altor afecțiuni care sunt în corelație cu problemele de dantură, în special cele din sfera ORL și problemele coloanei vertebrale.

  • Peste 20 ani experiență

    Ortho Institute are la bază experiența de peste 20 de ani în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială a Doctorului Ela Bănică, care a studiat Ortodonție Linguală la Universitatea Rene Descartes din Paris, Ortopedie Dento Facială Pediatrică la Londra. În plus, a fost și cadru universitar al Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, timp de 11 ani

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli