“Putem oricând să ne îmbunătățim sănătatea și aspectul dinților. Un adult, la orice vârstă, se poate folosi de un aparat dentar pentru îndreptare și aliniere. Durează mai mult ca în cazul unui copil sau adolescent, dar rezultatele sunt la fel de bune. Noi propunem la Ortho Institute tehnologia Sure Smile, care face întregul proces mai eficient și mai ușor.”

– Dr. Ela Bănică, fondator Ortho Institute

Invizibil

Ortodonția invizibilă –
tratamentul care nu îți afectează cariera

Cariera și zâmbetul sănătos sunt două aspecte ale vieții tale care se sprijină reciproc. Bracket-urile linguale sunt plasate în spatele dinților și reprezintă opţiunea ideală pentru cineva care dorește să-și îmbunătațească zâmbetul, dar nu vrea să apeleze la variantele tradiţionale de bracket-uri din metal sau ceramică.
Invisalign și SureSmile Aligner utilizează o serie de alignere invizibile, detaşabile şi confortabile pentru a îndrepta dinții. Şi, nimeni nu va ști că aveți aparat deoarece Invisalign este invizibil!

Estetica

Consiliere estetică facială

Vă întrebați care ar fi cea mai potrivită metodă pentru a vă îmbunătăți estetica facială?

Cum să știți la ce specialist să apelați pentru problema sau cazul dumneavoastră, dacă un ortodont, un chirurg estetician sau un chirurg ortognat, un specialist ORL sau un specialist dermatolog ar fi persoana cea mai abilitată să vă trateze?

Ortho Institute vă poate ajuta printr-o analiză facială amănunțită, cefalometrie și elaborarea unui plan de tratament specializat. Alegeți cea mai bună variantă de tratament pentru dumneavostră, fie că ține de zona de estetică, estetică facial sau chirurgie ortognatică.

Zambet

Tratamentul ortodontic la adulți, echivalează cu un “lifting facial”

Oferim sistemul Damon Bracelift™ pentru un zâmbet mai plin, larg și armonios. Lucrăm pentru un echilibru şi estetică a feţei mai bune, contururi mai line ale obrajilor, care fac zâmbetele mici să arate mai mari şi mai îmbietoare. Ca rezultat, veți avea mai puţine triunghiuri întunecate în colțurile gurii, dinţi mai drepţi și mai puţin înghesuiti.

Beneficiați de profiluri îmbunătăţite pentru un aspect mai tânăr la orice vârstă!

Pacienti

Testimoniale

Anita, pacientă OrthoInstitute ne povestește experiența ei în clinica noastră.

Solicita o
programare

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

SAU

Tel: +40722 884 433

Tratamente

Tratamente
adulti

Ortodonție Corectivă, Aliniere Dentară

Citeste mai mult

Ortoposturudonție (Ocluzie, Postură, ATM)

Citeste mai mult

Chirurgie Ortognatică

Citeste mai mult

Terapii (obiceiuri vicioase, corectarea funcțiilor orale)

Citeste mai mult

Somnologie OSA ( Apnee Obstructiva Somn)

Citeste mai mult

Sănătate orală

Citeste mai mult
Garanție

Garanție de calitate

  • Profesionalism

    Doctorul Ela Bănică, fondatorul Ortho Institute, este singurul medic din România specializat în Ortodonție Pediatrică Preventivă sau Naturală, Myobrace și în Ortodonție și Terapie Miofuncțională.

  • Tratament holistic

    Ortho Institute, centrul medical renumit pentru tratamente ortodontice holistice și integrative, aduce o abordare medicală personalizată pentru pacienții copii. Medicii clinicii sunt instruiți special pentru a interacționa cu cei mici. Modul de lucru al clinicii, prin abordarea holistică,  se concentrază și pe identificarea altor afecțiuni care sunt în corelație cu problemele de dantură, în special cele din sfera ORL și problemele coloanei vertebrale.

  • Peste 20 ani experiență

    Ortho Institute are la bază experiența de peste 20 de ani în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială a Doctorului Ela Bănică, care a studiat Ortodonție Linguală la Universitatea Rene Descartes din Paris, Ortopedie Dento Facială Pediatrică la Londra. În plus, a fost și cadru universitar al Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, timp de 11 ani

Programează-te acum!

Fă o programare! Suntem la un buton distanță!

Imagini din clinică

Fă o vizită virtuală în clinica ta de ortodonție

Cum ajungi la noi

Cum ajungi la clinică în funcție de locul în care te afli